Toimitusehdot

Ritilöiden ja kierreportaiden toimituksessa sovelletaan metalliteollisuuden yleisiä voimassa olevia (NL) toimitusehtoja.

Hinta

Toimitukset laskutetaan tilauspäivän hintaan, ellei toisin ole sovittu.

Pakkaus

Ritilät ja porrasaskelmat pakataan kuljetus alustoille, joista veloitamme erikseen voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Toimitus

Ritilät ja kierreportaat toimitetaan ostajalle vakuutettuna ja toimituslausekkeena käytämme vapaasti tehtaassa (EXW). Käytettäessä Suomen Teräsritilä STR Oy:n kuljetussopimusta, on toimitusehtona DAP (toimitus paikkakunta) = purku tilaajalta. Jos tilaaja/vastaanottaja haluaa Hiab-purun, niin kulut veloitetaan tilaajalta. Muitakin toimituslausekkeita voidaan käyttää erikseen sovittaessa.

Maksu

Ostaja on velvollinen maksamaan sovittujen ehtojen mukaisesti. Mikäli maksuehdoista ei ole sovittu, on se 14 päivää toimituksesta.

Suomen Teräsritilä STR Oy pyrkii lähettämään laskut ensisijaisesti verkkolaskuina ja siksi toivomme, että ilmoitatte verkkolaskuosoitteenne meille. Mikäli Teillä ei vielä ole mahdollisuutta vastaanottaa verkkolaskuja, pyydämme Teitä ilmoittamaan sähköpostiosoitteen, johon laskut voi lähettää. Perimme 1.1.2019 alkaen paperilaskujen lähettämisestä 5,00 €/lasku.

Palautukset

Palautuksia ei vastaanoteta ilman eri sopimusta.

Muistutukset

Toimitusta ja tavaroita koskevat muistutukset on tehtävä välittömästi, kun tavara on saapunut ostajalle.

Omistusoikeus

Omistusoikeus siirtyy ostajalle sen jälkeen, kun maksu tavarasta on kokonaisuudessaan suoritettu.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.