Tasoprofiiliritilät

Tasoprofiilit teollisuuteen tasoihin, askelmiin ja katto-/kulkusiltoihin. Tasoprofiiliritilät ovat C-profiilin muotoisia, reunallisia rakennuselementtejä. Ne valmistetaan CNC-ohjatuilla stanssauskoneilla ja rullamuovauslinjoilla.

Tasoprofiiliritilöissä on erittäin hyvä liukastumisenesto-ominaisuus (esimerkiksi tyypin BZ 50/2 tasoprofiiliritilä, jossa on esisinkitty pinta, kuuluu ryhmään R13). Ne ovat vakaita ja turvallisia kulkualustoja, mikä parantaa työpaikan turvallisuutta. Ne sopivat erinomaisesti myös käyttötarkoituksiin, joissa tarvitaan suuria tukivälejä tai erinomaista kantokykyä. Kalliita tukirakenteita ei tarvita, mikä vähentää kustannuksia huomattavasti. Tasoprofiiliritilät ovat nopeasti saatavilla ja ne on helppo koota.

Tasoprofiiliritilöitä voi käyttää esimerkiksi työskentelytasoina, ajoramppeina, julkisivuina ja telineinä. Lisäksi niitä voi käyttää jalankulkuväylinä ja kulkureitteinä sekä kuljetusjärjestelmien alla olevien työskentelyalueiden laajamittaisina suojamattoina.

Lataa esite: STR-Tasoprofiiliritilät

Tasoprofiiliritilä "Avoin nappula" (BN-O / BN-OL)

STR-Tasoprofiiliritilä "Avoin nappula" (BN-O / BN-OL) soveltuu nappuloidun pintakuviointinsa ansiosta hyvin kohteisiin, joissa liukastumisvaara on suuri.

Tasoprofiiliritilä "Suljettu nappula" (BN-G)

STR-Tasoprofiiliritilällä "Suljettu nappula" (BN-G) on aina käyttöä siellä, missä ei haluta läpinäkyvyyttä ja missä pitää taata turvallinen liikkuminen.


STR-Tikasprofiili LSP / Tikaspuola

Suomen Teräsritilä STR Oy valmistaa useisiin eri käyttötarkoituksiin soveltuvia tikaspuolia, joiden ansiosta tikkaiden kiipeäminen on turvallista.

STR-Palosuojaritilä BN-OF

BN-OF-palosuojaritilä on kehitetty vaihtoehdoksi tavanomaiselle ritilälle. Pohjana on käytetty tunnettua BN-O-tasoprofiiliritilää, jota Lichtgitter on valmistanut ja myynyt useiden vuosien ajan.